Peter_Sage_Cover-1

Питър Сейдж

Питър Сейдж е световноизвестен предприемач, преминал през множество мултимилионни възходи и банкрутни падения, международен презентатор, автор на бестселъри, учител, философ с невероятно проникновение, водещ експерт в областта на човешкото поведение и развитие, лидерство и мотивация. Пътеводител, чиито напътствия водят до дълбоки и трайни промени, до нови нива на осъзнаване, разбиране на заобикалящото и удовлетворение от живота. Питър се надява, че неговите прозрения и учения могат да предложат нещо ценно за тези, които го търсят.

Преоткриване на предприемачеството

Двадесет и пет годишната бизнес кариера на Питър Сейдж следва очакваните бурни обрати на предприемачеството от най-високо ниво. След като лично стартира над 20 бизнеса в различни сфери, неговият опит е съизмерим с този на едни от най-големите съвременни бизнес величия. И докато някои негови проекти, както той самият казва, „се провалят величествено“, други се превръщат в големи глобални истории на успеха. 

Забележителен лектор

Питър е говорил на 5 континента и често е канен да отправя обръщения, да води лекции, семинари или уъркшопи, вдъхновявайки аудиториите по света. Бил е многократно ангажиран да дели обща сцена с лектори като Сър Ричард Брансън, Кофи Анан, Бил Клинтън и много други. Сред неговите клиенти са няколко правителства, НАСА, „Гугъл“, членове на кралски семейства и топ компании като „Кралската банка на Канада“, „Дойче банк“, „Фитнес фърст“ и много други. 

Експерт по човешкото поведение, лидерство, обслужване на клиенти и мотивация на световно ниво, Питър е суперквалифициран да говори на редица теми, като оставя без думи аудитории от над 10 000 души. 

Предходна статия Следваща статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *