Корпоративни предложения

Водени от идеята да променяме бизнес средата отвътре навън – от личността към бизнеса прелдагаме трансформиращи бизнес обучения с Питър Сейдж. Темите, които адресираме в тях може да прочетете тук:

Лидерство

„Лидерство – една дума, много интерпретации. “ В тази вдъхновяваща и емоционално затрогваща лекция Питър Сейдж минава напряко през празните приказки на теориите за мениджмънта и лидерството. Ясно показва, че вече не става въпрос за авторитет или брой последователи, а за умението да създаваш сам лидери. Използвайки разнообразни метафори и примери от реалния живот, той повежда аудиторията на пътешествие към себепознанието и отключването на лидерския потенциал.

Идеална аудитория: мениджъри, предприемачи, образователни институции, обща аудитория

Предприемачество

Да живееш като екстремен предприемач. “ Страстна и задълбочена лекция, която убеждава хората да прегърнат с плам несигурностите на живота. Свеждайки сложни идеи до практични стратегии, Питър споделя най-доброто от своите уроци и проникновения, събрани през повече от 30 години динамичен предприемачески опит.

Идеална аудитория: мениджъри, предприемачи, фрийлансъри, МЛМ  конференции и събирания

Промяна и устойчивост

„Устойчива адаптация за бъдещето!“ В днешния непрестанно променящ се свят най-голямото предизвикателство не е промяната сама по себе си, а нашата отбранителна реакция спрямо нея. Затова много от техниките за справяне с промените изглеждат добре на повърхността, но след това не оправдават очакванията. Интегрирането на успешна и дълготрайна стратегия означава реформа на личната ни психологическа нагласа, а не само на списъка ни със задачи. „Устойчива адаптация за бъдещето“ е силно изживяване, проектирано да препрограмира за успех тези, които са изправени пред или се борят със промяната. Правилната настройка, мотивация и отношение позволяват да заменим триенето с ергономичност и дава възможност на всеки – от управленския екип до обслужващия персонал – да управлява промяната на всяко ниво от живота си.

Идеална аудитория: служители, управленски екип, екипи

Екипна работа

Работата в екип и продуктивността са неразделни като близнаци. И също като близнаци, хората в екипите невинаги се спогаждат. Много лектори и коучове посочват симптомите на слабата екипна работа. Достигането до причините изисква по-дълбоко ниво на разбиране. Като експерт по човешко поведение, квалификацията на Питър Сейдж му позволява да вникне в слоевете на човешката психология и така да разрешава конфликти, усилва синергията и настройва екипите за победа.

Идеална аудитория: служители, екипи, спортни отбори, военни и специални части

Обслужване на клиенти

Да удовлетворим клиентите си не е достатъчно в днешния свят. Лоялността към бранда може да се превърне в търговски пробив, а глобалните пазари са по-конкурентни от всякога. В голямата си част съвременната методика си служи със старите клишета, напръскани с нова боя. Но как да променим това и да бъдем успешни? С няколко награди в областта на обслужването на клиенти, Питър Сейдж е известен със създаването на армии от запалени фенове зад гърба си, които по-скоро биха запречили пътното платно, отколкото да купят от конкуренцията. В тази вълнуваща лекция той показва стъпка по стъпка начините за постигането на това.

Идеална аудитория: всички служители, собственици на бизнес

Управление на времето

Едно от най-големите недоразумения в бизнес обученията е концепцията, че можем да управляваме времето. Можем да управляваме времето не повече, отколкото можем да управляваме течението на река. И все пак, ако правилно управляваме себе си спрямо времето, ние се научаваме как да се позиционираме по-умело в течението. Само след това традиционните инструменти и техники за планиране и контрол могат да влязат в работа. Този разбиваща стереотипите практически семинар

поставя под въпрос и преобръща вярванията на хората за времето, позволявайки им да свършат много повече неща с цената на по-малко стрес и усилия.

Идеална аудитория: служители, управленски екип, фрийлансъри

Да избягаме от затвора на собственото си съзнание

Основана на бестселъра на Питър Сейдж „Моят триумф зад решетките“, тази лекция е трансформираща, когато става въпрос за справяне с трудни ситуации. „Пленителна“, „оставяща без дъх“, „променяща живота“ са само някои от епитетите, използвани от читателите. Питър успява да преобърне тяхното отношение към проблемите и неволите и им показва как да бъдат най-добрата версия на себе си, когато животът им поднася най-лошото.

Идеална аудитория: всички възрасти и аудитории

„Денят на голямата игра“

Да дадем най-доброто, точно когато е необходимо. Тази силна лекция е за хора, които трябва да се представят в топ форма в точния момент, на точното място. Без значение дали става въпрос за заседателната зала, или за игрището. Питър Сейдж представя набор от инструменти, прозрения и вдъхновяващи гледни точки, които ще оставят слушателите надъхани и готови за каквито и да е препятствия. Прогонете страха, съмнението и несигурността и се впуснете в битката с каменно спокойствие и самочувствие, че можете и ще победите.

Идеална аудитория: атлети, спортни отбори, предприемачи, управленски екип

„Да направим промяната – да оставим наследство, което има значение“

Вдъхновяваща и емоционално затрогваща лекция, която ще остави публиката въодушевена и мотивирана да създаде живот, изпълнен със смисъл и цел. С точната мярка чувство за хумор и сериозност, лекцията съдържа серия от послания, извлечени от реални житейски истории, разкриващи истинското сърце, уязвимост и дух на това, което ни прави хора.

Идеална аудитория: всички възрасти и аудитории

„Как да изживеем перфектния ден“

Много популярна лекция, която е изключително забавна, увлекателна и завършва със силна, запомняща се и драматична кулминация. „Как да изживеем перфектния ден“ е хитроумна и вдъхновяваща презентация, която използва обилно хумора, за да предаде едно сериозно послание. То мотивира аудиторията за нови мисли, идеи, стратегии на тема как да превърнат всеки свой ден в перфектния ден.

Получила е приз за най-добра реч на Световната фитнес конференция (Сидни, Австралия), изнесена пред 2000 души.

Минимално времетраене: 90 мин.

За повече информация и въпроси пишете ни на grow@brainfoza.com или ни потърсете на 0888582093.